Winkelwagen

Legservice

Met de Twentsevloeren.nl legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale vloer wordt gelegd. Bestel eenvoudig het aantal vierkante meter PVC stroken met plinten naar keuze en bestel deze legservice mee. De beste materialen lijm en egaline worden bij deze legservice gebruikt. Het mee bestellen van deze producten is dus niet nodig!

  • Onze legservice bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring in het egaliseren van vloeren en het verlijmen van PVC stroken, het leggen van PVC Clickvloeren en vloerbedekking. Zo bent u zeker van het behoudt van uw garantie. Bovendien bent u zeker van een juiste werkwijze met het egaliseren. Het afvlakken van de bodem vloer vereist specialistische kennis en is een belangrijk onderdeel bij het verlijmd leggen van een PVC vloer. De legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze PVC vloeren.

  • De Twentsevloeren leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken ze mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de PVC Vloer naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Twentsevloeren. Vervolgens zal 1 van onze medewerkers een afspraak voor het leggen van de PVC stroken met u inplannen.

  •  

Team Nijboer / Twentse vloeren